REC LANCEERT TOONAANGEVEND CERTIFICERINGSPROGRAMMA VOOR ZONNE-ENERGIE INSTALLATEURS

SANDVIKA, Noorwegen–(BUSINESS WIRE)–REC is gestart met een toonaangevend certificeringsprogramma voor zonne-energie installateurs, met inbegrip van garantie-uitbreiding en servicevergoedingen voor deze die voldoen. Meer dan 100 installateurs in zes landen zijn reeds gecertificeerd als REC Solar Professionals.

“Met ons unieke REC Solar Professional Program helpen we installateurs om kwalitatief hoogwaardige zonne-installaties te leveren, terwijl ze tegelijkertijd voorzien worden van de nodige hulpmiddelen en een professioneel netwerk om hun bedrijf te laten groeien”

REC ontwikkelde het programma samen met installateurs om ervoor te zorgen dat de voordelen echt waardevol zijn. Deze cursus biedt installateurs niet alleen training op hoog niveau, maar geeft ze ook toegang tot een breed scala aan voordelen. Elke REC Solar Professional die voldoet aan bepaalde eisen is in staat om een 12-jarige garantie te bieden aan klanten die REC-modules kopen. Dit is twee jaar meer dan de REC-productgarantie van 10 jaar, waarbij een lineaire prestatiegarantie van 25 jaar hoort.

REC zal alle Solar Professionals die voldoen belonen met een servicevergoedering voor goedgekeurde claims. Het programma biedt installateurs de mogelijkheid om deel te nemen aan exclusieve cursussen en seminaries om hun kennis te verdiepen en om hun zakelijk succes te ondersteunen. Alle door REC gecertificeerde installateurs krijgen toegang tot een online portaal met flash-gegevens, moduleregistratie en marketingmateriaal.

“Met ons unieke REC Solar Professional Program helpen we installateurs om kwalitatief hoogwaardige zonne-installaties te leveren, terwijl ze tegelijkertijd voorzien worden van de nodige hulpmiddelen en een professioneel netwerk om hun bedrijf te laten groeien,” aldus Luc Graré, Senior Vice President Sales & Marketing Cells & Modules, REC Solar.

Zonne-installateurs geïnteresseerd om een REC Solar Professional te worden, moeten worden aanbevolen door een REC-distributiepartner. Installateurs zijn van harte welkom om zich gratis te registreren voor onderdelen van het portaal. Het programma wordt wereldwijd geïntroduceerd in 2012. Voor meer informatie kunt u terecht op www.recgroup.com/installers.

Over REC

REC is een toonaangevende, verticaal geïntegreerde speler in de zonne-energiesector. Het bedrijf is een van’s werelds grootste producenten van polysilicon en platen voor zonne-energietoepassingen en is daarnaast een snel groeiende fabrikant van zonne-energiecellen en -modules. REC is tevens betrokken bij projectontwikkeltrajecten op het gebied van fotovoltaïek. REC werd opgericht in Noorwegen in 1996 en heeft zich ontwikkeld tot een internationaal zonne-energiebedrijf dat wereldwijd ongeveer 3.700 mensen in dienst heeft. In 2011 had het bedrijf een omzet van meer dan 1,715 miljard Euro. Kijk voor meer informatie over REC op www.recgroup.com.

Share

Add Comment